Kwast de moten zalm in met olie, gril ze in 4 minuten goudbruin en keer ze halverwege. Meng nu alle ingrediënten voor de kappertjessaus door elkaar: 2 eetlepels olijfolie, kappertjes, augurken, geraspte citroenschil, peterselie en munt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de zalmmoten met een flinke schep kappertjessaus.
Zalmfilet met kappertjessaus
hoofdgerecht
4 personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kwast de moten zalm in met olie, gril ze in 4 minuten goudbruin en keer ze halverwege. Meng nu alle ingrediënten voor de kappertjessaus door elkaar: 2 eetlepels olijfolie, kappertjes, augurken, geraspte citroenschil, peterselie en munt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de zalmmoten met een flinke schep kappertjessaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 zalmmoten
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
4 augurken
1 citroen
2 eetlepels verse peterselie
2 eetlepels verse munt