Snelle indiase viscurry met broccoli

Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!

705 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de koolvisfilet 4 min. in de magnetron. Snijd de vis in blokjes. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.

  2. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de vis, broccoli, slagroom en het water toe. Breng de curry aan de kook, dek de schotel af en laat 10 min. sudderen. Serveer de curry met de rijst.

  • combinatietipLekker met frisse komkommersalade.

Snelle indiase viscurry met broccoli

Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig