Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.
Italiaans gevulde koolbladeren
Italiaans gevulde koolbladeren
hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
20 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g basmatirijst
1 savooienkool
1 rode paprika
1 doosje champignons
2 eetlepels (olijf)olie
1 beker hüttenkäse
2 potten gusto intenso tomaat/paprika/chili
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet