Italiaans gevulde koolbladeren

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.

Italiaans gevulde koolbladeren

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig