Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Ham in kleine reepjes snijden. Spinazie zachtjes in pan verwarmen. In koekenpan olie verhitten. Ui in 5 min. bruinbakken. Hamreepjes en MonChou door ui in de pan roeren. MonChou laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Van pijnboompitten 1 el achterhouden, rest door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door pasta scheppen. Spinazie over midden van vier borden verdelen. Pasta eromheen scheppen. Spinazie met pijnboompitten garneren.
Farfalle met romige hamsaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013389_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Ham in kleine reepjes snijden. Spinazie zachtjes in pan verwarmen. In koekenpan olie verhitten. Ui in 5 min. bruinbakken. Hamreepjes en MonChou door ui in de pan roeren. MonChou laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Van pijnboompitten 1 el achterhouden, rest door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door pasta scheppen. Spinazie over midden van vier borden verdelen. Pasta eromheen scheppen. Spinazie met pijnboompitten garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g farfalle
2 uien
250 g achterham
1 pak gesneden spinazie
2 eetlepels olijfolie
1 bakje geroosterde pijnboompitten
1 bakje MonChou zacht en luchtig