Tonijnsteak met pittige roerbakgroenten

320 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui met de currypasta totdat het begint te geuren. Schep de wortelreepjes, de bevroren tuinboontjes en de paprika erbij en schenk er 50 ml water over. Roerbak dit nog 10 minuten op hoog vuur en laat met een deksel op de wok 10 minuten op laag vuur stoven. Breng de groenten op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verhit de grillpan. Dep de tonijnsteaks droog met keukenpapier, bestrijk de steaks dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Leg ze in de pan en laat ze aan beide kanten dichtschroeien. De steaks mogen vanbinnen nog rosé zijn. Serveer direct met de gewokte groenten.

  • algemeenCurrypasta is lang houdbaar in de koelkast en lekker in allerlei oosterse wokgerechten.

Tonijnsteak met pittige roerbakgroenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig