Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.
Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal. Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.
Pangasiusfilet met serranoham
Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.
- combinatietipLekker met: gevulde pasta (bv. perline) met tomatensaus en sperziebonen.
Pangasiusfilet met serranoham
Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_049042_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
165 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.
Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal. Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.
combinatietip:Lekker met: gevulde pasta (bv. perline) met tomatensaus en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g verse pangasiusfilets
4 takjes rozemarijn
8 plakjes serranoham
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
lage ovenschaal