Pasta met zalm en boontjes

Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.

685 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. in een pan.

  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de melk, het water en de mix voor de roomsaus toe aan de uien. Laat 2 min. zachtjes koken.

  3. Giet die de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de pasta met de snijbonen, en verdeel over de borden. Schenk de saus over de fusilli.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Pasta met zalm en boontjes

Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig