Snelle pepermacaroni met ham

Deze pasta heb je zó in elkaar gedraaid: handig als snelle avondmaaltijd voor hun muziekles.

520 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd intussen de mozzarella in blokjes. Schep de hamblokjes en de mozzarella door de hete macaroni.

  2. Scheur de rucola met de hand in grove stukken. Schep de rucola, de peper en de helft van de geraspte kaas door de warme macaroni.

  3. Verdeel de macaroni over de borden en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Serveer direct. Lekker met gekookte broccoliroosjes.

Snelle pepermacaroni met ham

Deze pasta heb je zó in elkaar gedraaid: handig als snelle avondmaaltijd voor hun muziekles.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig