Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

637 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.

  2. Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.

Gerelateerde recepten

Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig