Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.
- algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.20 (in februari 2004)
Shoarmataart met tortillawraps
hoofdgerecht
4 personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.
algemeen:Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.20 (in februari 2004)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 eetlepels olie
400 g shoarmavlees
1 courgette
2 tomaten
4 grote tortilla's
250 ml knoflooksaus
4 eetlepels sladressing naturel
1 kropsla
Dit heb je nodig
springvorm (doorsnede 24 cm)