Shoarmataart met witte kool

565 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de overlappende naden goed aan.

  2. Snipper de ui en verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de shoarma toe en bak 3 min. Voeg de kool toe en roerbak 4-5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het shoarmamengsel over de deegbodem. Bak de taart in ca. 30 min. goudbruin en gaar, dek halverwege af met aluminiumfolie.

  3. Roer ondertussen de knoflooksaus glad met het water. Neem de taart uit de oven. Snijd in stukken en verdeel de sla erover. Serveer met de saus.

  • variatietipLiever kip? Vervang het shoarmavlees dan door kipfiletreepjes shoarma (schaal ca. 400 g).
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Shoarmataart met witte kool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig