Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

468 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen 10 min. met tagliatelle meekoken. Afgieten, goed laten uitlekken en in pan terugscheppen. Basilicumblaadjes ondertussen van steeltjes trekken. Steeltjes in kleine stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in partjes snijden. Olie in koekenpan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Basilicumsteeltjes toevoegen en 30 sec. meebakken. Tilapia in saus kleinmaken en met uimengsel aan tagliatelle en boontjes toevoegen. 2 min. op hoog vuur al omscheppend verwarmen. Tagliatelle over 4 diepe borden verdelen en basilicumblaadjes erboven in reepjes knippen.

Gerelateerde recepten

Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig