Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus

520 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Venkelknollen schoonmaken, fijne groen eraf snijden en bewaren. Knollen in reepjes snijden. Worteltjes in laagje koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Na 2 min. koken venkel toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten. Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie en fijne venkelgroen ondertussen fijnsnijden. Kaassaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ricotta en mosterd naar smaak erdoor roeren. Saus aan wortel en venkel toevoegen. Peper naar smaak en helft peterselie en venkelgroen erdoor roeren. Gnocchi over 4 borden verdelen. Rest venkelgroen en peterselie erover strooien.

Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig