Venkelknollen schoonmaken, fijne groen eraf snijden en bewaren. Knollen in reepjes snijden. Worteltjes in laagje koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Na 2 min. koken venkel toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten. Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie en fijne venkelgroen ondertussen fijnsnijden. Kaassaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ricotta en mosterd naar smaak erdoor roeren. Saus aan wortel en venkel toevoegen. Peper naar smaak en helft peterselie en venkelgroen erdoor roeren. Gnocchi over 4 borden verdelen. Rest venkelgroen en peterselie erover strooien.
Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013711_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Venkelknollen schoonmaken, fijne groen eraf snijden en bewaren. Knollen in reepjes snijden. Worteltjes in laagje koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Na 2 min. koken venkel toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten. Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie en fijne venkelgroen ondertussen fijnsnijden. Kaassaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ricotta en mosterd naar smaak erdoor roeren. Saus aan wortel en venkel toevoegen. Peper naar smaak en helft peterselie en venkelgroen erdoor roeren. Gnocchi over 4 borden verdelen. Rest venkelgroen en peterselie erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 grote venkelknollen
1 zak Parijse worteltjes
1 pak gnocchi di patate
½ zakje verse peterselie
1 pakje kaassaus
1 bakje ricotta
½ eetlepel mosterd