Gnocchi met tomaten en basilicum

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schep de tomaten om met de ui, het basilicum en 3 el olie. Breng op smaak met peper en zout. Maak de sla melange aan met de rest van de olie en peper en zout.

  3. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Verdeel er de tomaten over en schep er met behulp van 2 tl de ricotta op. Serveer met de sla.

  • algemeenDe rest van het basilicum smaakt lekker door een tomatensaus of -soep.
  • Snijden

    Instructievideo - 02:22 min.

Gnocchi met tomaten en basilicum

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig