Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tofu in blokjes. Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.
Voeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 min. mee.
Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de currysaus.
Indiase tofucurry met kruidenrijst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013731_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
720 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tofu in blokjes. Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.
Voeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 min. mee.
Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de currysaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g witte rijst
375 g tofu naturel
1 Chinese kool
250 g champignons
3 el zonnebloemolie
1 pot tikka masala
25 g verse koriander