Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.
Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.
Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Spinaziecurry
Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Spinaziecurry
Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.
hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.
Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.
Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
275 g zilvervliesrijst spelt-quinoa
375 g tofu naturel
3 el zonnebloemolie
1 ui
2 tomaten
300 g diepvries bladspinazie
400 g kikkererwten in blik
400 ml Tikka Masala roerbaksaus