Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 5 minuten in een bodem water met zout beetgaar. Giet af en zet apart. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de currypasta tot hij verkleurt en sterk begint te geuren. Schep nu de champignons, de minimaïs, de paprika en de aubergine bij de currypasta in de pan. Laat in 15 minuten gaarstoven. Schep nu de broccoli erbij en bak die nog 3 minuten op hoog vuur mee. Breng de groentecurry op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst.
- algemeenU kunt voor deze groentecurry verschillende groenten gebruiken. Voeg bijvoorbeeld eens courgette, winterpeen of venkel toe in plaats van broccoli, paprika en aubergine.
Champignon-groentecurry
hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 5 minuten in een bodem water met zout beetgaar. Giet af en zet apart. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de currypasta tot hij verkleurt en sterk begint te geuren. Schep nu de champignons, de minimaïs, de paprika en de aubergine bij de currypasta in de pan. Laat in 15 minuten gaarstoven. Schep nu de broccoli erbij en bak die nog 3 minuten op hoog vuur mee. Breng de groentecurry op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst.
algemeen:U kunt voor deze groentecurry verschillende groenten gebruiken. Voeg bijvoorbeeld eens courgette, winterpeen of venkel toe in plaats van broccoli, paprika en aubergine.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g pandanrijst
500 g broccoli
3 eetlepels olie
2 eetlepels rode currypasta
2 bakjes kastanjechampignons
1 blik minimaïskolfjes
1 rode paprika
1 aubergine