Vegetarische spaghetti bolognese

Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!

602 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.

  2. Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.

  3. Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.

Vegetarische spaghetti bolognese

Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig