Kipcurry met groente en mihoen

Haal de zon in huis met deze heerlijke klassieker uit de Aziatische hoek.

614 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kip in stukjes. Pel de ui en knoflook en snijd grof. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de kip 5 min. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en laat 10 min. zachtjes koken.

  2. Bereid intussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en roerbak hierin de roerbakmix en de uitgelekte bamboescheuten. Voeg de mihoen toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd intussen de koriander grof en meng de helft door de kipcurry.

  3. Verdeel de groentenoedels over diepe borden of grote kommen. Schep de kipcurry erop en bestrooi met de rest van de koriander.

Gerelateerde recepten

Kipcurry met groente en mihoen

Haal de zon in huis met deze heerlijke klassieker uit de Aziatische hoek.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig