Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Was de komkommer en schaaf in plakjes. Laat de ansjovis uitlekken. Meng in een kom de sla, komkommer en de dressing. Schep de salade op 4 grote borden. Verdeel de ansjovis, de eieren, de kaas en olijven erover. Bestrooi met peper naar smaak. Snijd het brood en serveer erbij.
- algemeenU kunt de salade makkelijk meenemen in een bakje.
Italiaanse salade met ansjovis
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013860_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Was de komkommer en schaaf in plakjes. Laat de ansjovis uitlekken. Meng in een kom de sla, komkommer en de dressing. Schep de salade op 4 grote borden. Verdeel de ansjovis, de eieren, de kaas en olijven erover. Bestrooi met peper naar smaak. Snijd het brood en serveer erbij.
algemeen:U kunt de salade makkelijk meenemen in een bakje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ciabatta
2 eieren
1 komkommer
1 blikje ansjovisfilet
2 zakken ijsbergsla
8 el Caesar dressing
150 g lichtbelegen kaas
100 g zwarte olijven