Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten in partjes snijden en sap opvangen. Bieslook fijnknippen. In kom sla, tomaten met sap, 6 el dressing en helft bieslook mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. In koekenpan olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en hierin groenteballetjes in 4-5 min. rondom goudbruin bakken. Salade over 4 borden verdelen en groenteballetjes erover verdelen. Besprenkelen met rest dressing en garneren met rest bieslook. Serveren met stokbrood.
Salade met groenteballetjes en caesardressing
Salade met groenteballetjes en caesardressing
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013912_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten in partjes snijden en sap opvangen. Bieslook fijnknippen. In kom sla, tomaten met sap, 6 el dressing en helft bieslook mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. In koekenpan olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en hierin groenteballetjes in 4-5 min. rondom goudbruin bakken. Salade over 4 borden verdelen en groenteballetjes erover verdelen. Besprenkelen met rest dressing en garneren met rest bieslook. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 tomaten
½ zakje verse bieslook
2 zakken gemengde ijsbergsla
8 eetlepels sladressing caesar
1 stokbrood
4 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
2 pakjes groenteballetjes