Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.
- algemeenU krijgt mooie, gelijkmatige blokjes als u de vis snijdt terwijl hij nog lichtbevroren is. Een erg scherp mes is dan wel nodig.
Tomatensoep met pangasiusfilet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005284_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.
algemeen:U krijgt mooie, gelijkmatige blokjes als u de vis snijdt terwijl hij nog lichtbevroren is. Een erg scherp mes is dan wel nodig.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 blikken tomatenblokjes
1 kippenbouillontablet
1 rode paprika
125 g schelpjespasta
2 tenen knoflook
400 g pangasiusfilet
4 el groene pesto
2 el verse peterselie