Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt

640 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Paprika in reepjes snijden. Kaas met dunschiller in reepjes snijden. Olie verhitten in hapjespan en hierin knoflook ca. 1 min. bakken. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rulbakken. Tomaat, paprika, verkruimeld bouillonblokje en uit elk vakje van de kruidenstrooier 1/4 tl kruiden toevoegen. Saus ca. 10 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitjes uit verpakking. Pasta en saus op 4 borden scheppen en bestrooien met reepjes kaas. Salade erbij serveren.

Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig