Witte rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus

Niks lang sudderen, 15 minuutjes, meer is het niet.

460 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snipper de ui en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in grove stukken.

  2. Verwarm in een wok met antiaanbaklaag de olie en fruit hierin de ui tot hij glazig ziet. Schep de bloemkoolroosjes en de champignons erbij en bak ze nog 2 min. op hoog vuur al omscheppend mee. Schenk de kokosmelk en de kerriepoeder bijde groenten in de pan, laat 15 min. zachtjes doorkoken. Breng de curry op smaak met peper en zout. Serveer de curry bij de witte rijst.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Witte rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus

Niks lang sudderen, 15 minuutjes, meer is het niet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig