Macaroni met bloemkoolroosjes en oude kaas

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook de bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit de olie in een wok. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 min. knapperig gaar.

  2. Pers de knoflook, snijd de basilicum fijn en voeg samen met de crème fraîche, het basilicum, peper en zout toe aan de bloemkoolroosjes. Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 min. Verdeel de pasta over kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.

  • variatietipDeze pasta is ook erg lekker met broccoliroosjes. Dit zorgt bovendien voor een kleurrijk effect.

Macaroni met bloemkoolroosjes en oude kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig