Tomaten-preipannetje met verse worst

520 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Worst bakken in 1 el boter. Eerst op hoog vuur, dan op lager vuur met deksel op pan, af en toe keren. Ui pellen en snipperen. In andere ruime pan 1 el boter verhitten en ui erin fruiten. Tomaatblokjes toevoegen, even meebakken. Aardappelen in kleine blokjes snijden. Prei en aardappelen aan saus toevoegen. Knoflook pellen en uitpersen, aan stoof toevoegen. De inhoud van 1 blikje (400 ml) water erbij gieten en peper en zout naar smaak toevoegen. Met deksel op pan 15 min. op zacht vuur stoven. Worst in schuine schijven snijden en aan stoof toevoegen. Amsterdamse uien laten uitlekken en peterselie snijden. Door stoof scheppen en direct serveren.

Tomaten-preipannetje met verse worst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig