Hollandse andijviestamppot met kaas

Hollandser dan dit krijg je het niet. Met gebakken uien en jonge kaas wel nét even anders.

395 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Snipper de ui. Snijd de kaas in blokjes. Kook de aardappelen in ca. 25 min. gaar. Verhit de boter en roerbak hierin de ui goudbruin. Schep de ui uit de pan.

  2. Bereid de jus met tuinkruiden met het bakvet van de uien en houd de jus warm. Breng de melk aan de kook. Giet de aardappelen af en schenk de melk erbij. Leg de gesneden andijvie op de aardappelen en schep de uien erop. Stamp dit grof door elkaar. Schep de kaasblokjes erdoor. Serveer de stamppot met de jus.

Hollandse andijviestamppot met kaas

Hollandser dan dit krijg je het niet. Met gebakken uien en jonge kaas wel nét even anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig