Maïsstamppot met gegrilde filetlapjes

642 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de aardappelen in een bodempje water met zout in ca. 20 minuten gaar. Dep de filetlapjes droog met keukenpapier, bestrijk ze met de olijfolie en bestrooi het vlees met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de filetlapjes in 2-3 minuten per kant goudbruin. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een smeuïge puree. Schep de maïs, twee derde van de bieslook en zout en peper naar smaak erdoor. Serveer de maïsstamppot met de gegrilde varkensfilet. Verdeel de paprikareepjes erover en bestrooi met de rest van de bieslook.

  • algemeenDe andere helft van de pot gegrilde paprika kunt u bijvoorbeeld gebruiken in het recept 'Paprika-tomatensoep met ballen' (zie voor recept ah.nl).

Maïsstamppot met gegrilde filetlapjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig