Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.
Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005993_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak risotto funghi
600 g broccoli
1 schaal filetlapjes
3 eetlepels olijfolie
2 ansjovisfilets
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
grillpan