Klop de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak het eimengsel op laag vuur tot het begint te stollen. Draai het vuur uit en schep het ei om met naar keuze de tomaat met peper, de dille met de 4-seizoenenpeper of de oude kaas met het basilicum.
- algemeenEieren stollen te vlug bij hoge temperaturen. Zet het vuur dus laag als u roerei maakt.
Roerei maken
Instructievideo - 01:12 min.
Roerei plus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005730_220x162_JPG.jpg)
4 personen
205 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak het eimengsel op laag vuur tot het begint te stollen. Draai het vuur uit en schep het ei om met naar keuze de tomaat met peper, de dille met de 4-seizoenenpeper of de oude kaas met het basilicum.
algemeen:Eieren stollen te vlug bij hoge temperaturen. Zet het vuur dus laag als u roerei maakt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 middelgrote eieren
4 el verse slagroom
2 el ongezouten roomboter
2 tomaten
2 el verse dille
1 tl 4-seizoenenpeper
3 el oude kaas 48+
2 el verse basilicum