Romig roerei

Met de smaken van verse kruiden: platte peterselie, basilicum en bieslook.

250 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de peterselie fijn. Houd 4 mooie basilicumblaadjes achter voor garnering en snijd de rest van de blaadjes in dunne reepjes. Klop de eieren met een garde of mixer los met de zuivelspread en slagroom. Voeg de basilicumreepjes en de helft van de peterselie toe aan het eimengsel. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag. Voeg het eimengsel toe als de boter niet meer bruist. Blijf roeren tot het mengsel gestold en gaar is, maar nog wel zacht en smeuïg. Verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de peterselie en garneer met de achtergehouden basilicumblaadjes. Bon appétit!

  • Romig roerei

    Instructievideo - 01:59 min.

  • Roerei maken

    Instructievideo - 01:12 min.

Romig roerei

Met de smaken van verse kruiden: platte peterselie, basilicum en bieslook.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig