Pasta met paprika tonijnsaus

525 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta samen met de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pasta. Haal de tonijnmoten los, vang de olie op en verdeel het visvlees in mooie stukken. Bak in 3 eetlepels olie van de tonijn de ui, de knoflook en de paprika 5 minuten. Voeg de passata toe en breng de saus aan de kook. Schep de tonijnstukken en de oregano door de tomatensaus en warm de saus op laag vuur ca. 5 minuten door. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Giet de pasta en bonen samen af en schep ze door de tonijnsaus. Schep het gerecht op 4 borden en serveer.

  • algemeenVoeg voor wat pit een fijngesneden rood pepertje toe.

Pasta met paprika tonijnsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig