Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de uien in 1 el olie 3 minuten, schep de paprika-reepjes en het zalmgehakt erbij en roerbak weer 3 minuten. Schenk de passata erbij en breng de saus al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Giet de farfalle af en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep op elk bord een flinke schep paprika-zalmsaus en strooi er naar smaak wat gemalen kaas over.
- algemeenVoeg als de saus te dik is wat kookwater van de farfalle toe.
Farfalle met paprika zalmsaus
hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de uien in 1 el olie 3 minuten, schep de paprika-reepjes en het zalmgehakt erbij en roerbak weer 3 minuten. Schenk de passata erbij en breng de saus al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Giet de farfalle af en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep op elk bord een flinke schep paprika-zalmsaus en strooi er naar smaak wat gemalen kaas over.
algemeen:Voeg als de saus te dik is wat kookwater van de farfalle toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g farfalle
2 uien
2 el olijfolie
1 zak paprika's rood
1 schaal zalmgehakt
1 pak gezeefde tomaten
1 zakje gemalen Goudse kaas