Snijd de kipfilets in lange repen. Snijd de peterselie fijn. Pers de knoflook. Snijd de paprika in fijn en de komkommer in blokjes. Rijg de kipfilet aan barbequepennen. Meng het citroensap, 2 eetlepels peterselie, de knoflook en de olie. Bestrijk de kipspiesen met olie. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor. Rooster de kipspiesen rondom 8 minuten. Meng de couscous met de paprika, komkommer, de rest van de peterselie en de citroendressing.
- algemeenU kunt de kipspiesen ook roosteren op de barbecue of tafelgrill.
Citroenkipspiesen met komkommercouscous
hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilets in lange repen. Snijd de peterselie fijn. Pers de knoflook. Snijd de paprika in fijn en de komkommer in blokjes. Rijg de kipfilet aan barbequepennen. Meng het citroensap, 2 eetlepels peterselie, de knoflook en de olie. Bestrijk de kipspiesen met olie. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor. Rooster de kipspiesen rondom 8 minuten. Meng de couscous met de paprika, komkommer, de rest van de peterselie en de citroendressing.
algemeen:U kunt de kipspiesen ook roosteren op de barbecue of tafelgrill.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 kipfilets
20 g verse peterselie
1 teen knoflook
2 rode paprika's
1 komkommer
3 el traditionele olijfolie
3 el citroensap
300 g couscous
Dit heb je nodig
barbecuespies