Citroenkipspiesen met komkommercouscous

465 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilets in lange repen. Snijd de peterselie fijn. Pers de knoflook. Snijd de paprika in fijn en de komkommer in blokjes. Rijg de kipfilet aan barbequepennen. Meng het citroensap, 2 eetlepels peterselie, de knoflook en de olie. Bestrijk de kipspiesen met olie. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor. Rooster de kipspiesen rondom 8 minuten. Meng de couscous met de paprika, komkommer, de rest van de peterselie en de citroendressing.

  • algemeenU kunt de kipspiesen ook roosteren op de barbecue of tafelgrill.

Citroenkipspiesen met komkommercouscous

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig