Rodekoolstamppot met kabeljauw

Krokant gebakken witvis en rodekool? Best friends forever.

585 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in ca. 20 min. gaar. Snijd ondertussen de ui fijn en de rode kool in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui met de rodekool en de honing 10 min. al omscheppend op hoog vuur, tot de kool beetgaar is. Voeg de azijn toe en schep om. Verhit in een andere pan 40 g boter. Verdeel de vis over het aantal personen. Bestuif de vis met bloem en bak in 6 min. gaar. Keer halverwege. Giet de aardappelen af, vang wat kookvocht op. Stamp ze met de rest van de boter en de melk tot een puree. Snijd de appel in blokjes. Schep de kool en de appel erdoor en voeg eventueel wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de vis.

  • bewaartipU kunt de stamppot invriezen, maar de vis bakt u vlak voor het serveren.

Rodekoolstamppot met kabeljauw

Krokant gebakken witvis en rodekool? Best friends forever.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig