In braadpan ui 5 min. in olie fruiten. Blokjes vlees erdoor scheppen en 2 min. meebakken. In kom gember, knoflook, chilipeper, currypasta en 1 tl zout door elkaar roeren. Kruidenpasta door vlees scheppen, 1 min. meebakken en 250 ml water toevoegen. Vlees met deksel op pan 1 uur stoven. Spinazie met paprika en rode peper door lamsvlees scheppen en gerecht op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Lekker met basmatirijst.
Lamsvlees met spinazie
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010158_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
455 kcal
1 uur 30 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan ui 5 min. in olie fruiten. Blokjes vlees erdoor scheppen en 2 min. meebakken. In kom gember, knoflook, chilipeper, currypasta en 1 tl zout door elkaar roeren. Kruidenpasta door vlees scheppen, 1 min. meebakken en 250 ml water toevoegen. Vlees met deksel op pan 1 uur stoven. Spinazie met paprika en rode peper door lamsvlees scheppen en gerecht op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Lekker met basmatirijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 grote uien
4 el olie
600 g lamslappen
1 tl verse gemberwortel
2 teentjes knoflook
1 chilipepertje
1 el milde Indiase currypasta
600 g panklare spinazie
1 rode paprika
1 rode peper
½ zakje verse koriander
1 el citroensap