Spinazie met Indiase kaas

305 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Paneer (Indiase kaas) in blokjes van 2 cm snijden en op keukenpapier laten uitlekken. In wok olie verhitten en paneer in 2 min. rondom bruin bakken, voorzichtig keren. Blokjes gebakken paneer op keukenpapier laten uitlekken. Ui, knoflook en gember door achtergebleven olie in wok scheppen en 5 min. fruiten. Currypasta erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Slagroom en paneer door spinazie roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Gerecht op smaak brengen met zout. Lekker met basmatirijst en komijn.

Spinazie met Indiase kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig