In pan olie verhitten. Aardappelblokjes 5 min. al omscheppend bakken. Currypasta en worteljulienne erdoor scheppen en even meebakken. Wortelsap, tomatenblokjes met sap en citroensap erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen en afgedekt 3 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout. Soep in wijde kommen scheppen. Koriander en kaasblokjes erin strooien. Lekker met naanbrood.
Indiase wortelsoep met koriander en kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010990_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan olie verhitten. Aardappelblokjes 5 min. al omscheppend bakken. Currypasta en worteljulienne erdoor scheppen en even meebakken. Wortelsap, tomatenblokjes met sap en citroensap erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen en afgedekt 3 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout. Soep in wijde kommen scheppen. Koriander en kaasblokjes erin strooien. Lekker met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el olie
450 g panklare aardappelblokjes
1 el milde Indiase currypasta
1 zakje worteljulienne
750 ml wortelsap
1 blik tomatenblokjes
2 el citroensap
1 zakje verse koriander
200 g witte kaas