Spaghetti met tuinerwten en mozzarella

615 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de courgette met de Italiaanse kruiden 1 min. op hoog vuur. Voeg de cherry tomaten en de tuinerwten toe en bak nog 2 min. tot de tuinerwten ontdooid zijn. Voeg de mozzarella en peper en zout naar smaak toe. Giet de pasta af. Sprenkel de rest van de olie erover. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groenten met mozzarella erover. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de groenten.

  • Aardappelen en pasta koken

    Instructievideo - 02:52 min.

Spaghetti met tuinerwten en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig