Spaghetti met tomaat en mozzarella

625 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Halveer de tomaatjes en snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm. Voeg de spaghetti, tomaat en mozzarella toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Scheur het basilicum in stukjes en verdeel samen met de pijnboompitten over de pasta.

  • algemeenDe rest van de pijnboompitten smaakt lekker over een salade van veldsla en appel.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig