Spaghetti met tomaat en mozzarella

725 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Broccoli 3 min. koken en afgieten. Tomaten halveren. Mini-mozzarella's halveren. Korsten van brood snijden. Brood (in keukenmachine) verkruimelen. In koekenpan 2 el olie verhitten, broodkruim in olie zachtjes bruinbakken. Knoflook erboven uitpersen. In braadpan of wok rest olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli en tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door afgegoten spaghetti scheppen en even goed doorwarmen. Mozzarella erdoor scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen en met broodkruim bestrooien. Serveren met broccoli-tomaatmengsel.

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig