Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de margarine in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. aan. Laat op laag vuur nog 4 min. bakken.
Roer de couscous los en voeg de rozijnen en de amandel toe. Laat nog 2 min. wellen. Verhit de olie in een andere koekenpan en roerbak de spinazie 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd sla in reepjes. Verdeel de sla over de borden en schep het vlees erbij. Serveer met de couscous en de spinazie.
Shoarmareepjes met couscous
Je hoeft shoarma niet altijd in een pitabroodje te duwen, met couscous en spinazie is het ook heel lekker!
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 23: Lucas Bominaar.
Shoarmareepjes met couscous
Je hoeft shoarma niet altijd in een pitabroodje te duwen, met couscous en spinazie is het ook heel lekker!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030731_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
875 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de margarine in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. aan. Laat op laag vuur nog 4 min. bakken.
Roer de couscous los en voeg de rozijnen en de amandel toe. Laat nog 2 min. wellen. Verhit de olie in een andere koekenpan en roerbak de spinazie 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd sla in reepjes. Verdeel de sla over de borden en schep het vlees erbij. Serveer met de couscous en de spinazie.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 23: Lucas Bominaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g couscous
2 el vloeibare margarine
850 g shoarmavlees
4 el rozijnen
½ bakje amandelschaafsel
2 el traditionele olijfolie
300 g verse spinazie
1 stuk krop ijsbergsla