Shoarmareepjes met couscous

Je hoeft shoarma niet altijd in een pitabroodje te duwen, met couscous en spinazie is het ook heel lekker!

875 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de margarine in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. aan. Laat op laag vuur nog 4 min. bakken.

  2. Roer de couscous los en voeg de rozijnen en de amandel toe. Laat nog 2 min. wellen. Verhit de olie in een andere koekenpan en roerbak de spinazie 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd sla in reepjes. Verdeel de sla over de borden en schep het vlees erbij. Serveer met de couscous en de spinazie.

  • algemeenRecepten winnaar De Tas week 23: Lucas Bominaar.

Gerelateerde recepten

Shoarmareepjes met couscous

Je hoeft shoarma niet altijd in een pitabroodje te duwen, met couscous en spinazie is het ook heel lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig