Meng in een schaal de krieltjes, Hollandse rauwkost en de yoghurtdressing. Schep de kipfilet, rucola en de pijnboompitten door het aardappel-rauwkostmengsel. Verdeel de salade over borden.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Maaltijdsalade met krieltjes en rauwkost
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030747_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een schaal de krieltjes, Hollandse rauwkost en de yoghurtdressing. Schep de kipfilet, rucola en de pijnboompitten door het aardappel-rauwkostmengsel. Verdeel de salade over borden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
850 g kant-en-klare minikrieltjes
300 g Hollandse rauwkost
75 ml sladressing yoghurt
290 g gerookte kipfiletreepjes
75 g rucola
30 g pijnboompitten