Groentequiche met kaas

Hartige taart met heerlijk groene vulling van sperziebonen, doperwten of snijbonen. Handig voor restjes groenten in de koelkast!

435 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de ingevette quichevorm met het ontdooide bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem.

  2. Ontdooi eventuele bevroren groenten in een vergiet onder koud stromend water. Laat uitlekken. Verdeel de groente over de bodem.

  3. Klop de eieren los met de melk. Voeg de kaas en peper en zout toe. Schenk het mengsel over de groenten.

  4. Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Klop ondertussen de mayonaise en mosterd los met water en peper. Schep door de sla.

  • bereidingstipJe kunt de quiche één dag van tevoren bereiden. Serveer koud of verwarm afgedekt met aluminiumfolie in ca. 20 min. in de oven op 200 °C.
  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Groentequiche met kaas

Hartige taart met heerlijk groene vulling van sperziebonen, doperwten of snijbonen. Handig voor restjes groenten in de koelkast!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig