Gehaktwrap met spitskool

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

595 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.

  • bewaartipLaat de wraps afkoelen, verpak ze in vershoudfolie en maak er een avondpicknick van!

Gerelateerde recepten

Gehaktwrap met spitskool

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig