Bami met spitskool en gehakt

585 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.

  2. Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.

  3. Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.

  • algemeenU kunt de bami invriezen. Laat het gerecht op de dag van serveren in de koelkast ontdooien. Warm het in 8 min. in een pan, op laag vuur.

Gerelateerde recepten

Bami met spitskool en gehakt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig