Schnitzels op Japanse wijze

600 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het water aan de kook en los het bouillontablet op.

  2. Verhit 2/3 van de olie in een koekenpan en bak de varkensschnitzels in ca. 4 min. per kant goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de uien goudbruin. Voeg de spitskool en de paprika toe en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg de bouillon en de helft van de woksaus toe en breng aan de kook. Laat de kool ca. 5 min. garen.

  3. Snijd elke schnitzel in 4 stukken, verdeel deze over de borden en schep over elke portie 2 el woksaus. Serveer met de rijst en de gesmoorde kool.

Gerelateerde recepten

Schnitzels op Japanse wijze

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig