Mexicaanse ovenschotel

Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.

  2. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.

  • combinatietipLekker met een kropsla, olijfolie en limoensap.

Mexicaanse ovenschotel

Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig