Schelpjes met bleekselderij-tonijnsaus

540 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui, snijd de bleekselderij in boogjes en bewaar het groen en pers de knoflook. Kook de schelpjesmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet het water uit de blikjes tonijn af.

  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de bleekselderij, de pastasaus en de knoflook toe en breng de saus al roerend aan de kook. Stoof de bleekselderij 5 min., schep af en toe om. Schep de tonijn door de saus en warm de saus nog even door.

  3. Schep de schelpjesmacaroni in 4 diepe borden, verdeel de bleekselderij-tonijnsaus erover. Knip het bleekselderijgroen fijn en strooi het over het gerecht.

  • algemeenBleekselderij is ook heerlijk in soepen en salades.

Schelpjes met bleekselderij-tonijnsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig