Couscous met kaneel en rozijnen

Een mix van kleuren, geuren en smaken. Heerlijk zachtzoet bijgerecht dat ook nog eens mooi op tafel staat.

325 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Snijd de knoflook en de peterselie fijn. Verhit de helft van de olie en fruit de ui met de kaneel in 3 min. zacht en glazig. Halveer de cherrytomaten en voeg ze toe. Bak ze 2 min. mee. Laat op een bord afkoelen.

  2. Doe de couscous in een schaal en schenk de rest van de olie erbij. Roer vervolgens de knoflook erdoor. Schenk de hete bouillon erbij en laat 5 min. wellen. Voeg de rozijnen, peterselie en het ui-tomatenmengsel toe, meng alle ingrediënten en serveer in de schaal.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Couscous met kaneel en rozijnen

Een mix van kleuren, geuren en smaken. Heerlijk zachtzoet bijgerecht dat ook nog eens mooi op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig